Ceralbin page image

SZÁRAZ BŐR KEZELÉSE

A száraz bőr kezelése nehéz lehet, ha nem találjuk a megfelelő terméket hozzá. Mire figyeljünk, hogy bőrünk hidratált és sima legyen? Összefoglaltuk!

A száraz bőr kezelése belülről kezdődik

A vízfogyasztás fontos. Biztosan Te is sok helyen olvashattad már, mennyire fontos a napi megfelelő mennyiségű vízbevitel, hogy fenntartsuk egészségünket. A víz nem csak emésztésedre lesz jó hatással, hanem bőrödre is. Segít a méregtelenítésben, így felveszi a harcot a narancsbőrrel és persze a bőrhidratálást is elősegíti. Fogyassz napi minimum 2-3 liter vizet és bőröd meghálálja.

 

Száraz bőr kezelése a Ceralbinnal

A Ceralbin termékei 100%-ban magyar fejlesztésű gyógyszeripari minőségű alapanyagokból készülnek, hogy a lehető legjobb bőrápolásban legyen részed. Fejlesztéseinknek köszönhetően folyamatosan új termékekkel gazdagítjuk palettánkat, amelyeknél figyelembe vesszük a különböző igényeket is. Így bárki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb hidratáló krémet, amellyel a száraz bőr kezelése valóban lehetséges.

 

Extra száraz bőr kezelése

Rendkívül száraz bőr kezelésekor fokozottan oda kell figyelni, hiszen bizonyos termékek csak még inkább árthatnak bőrünknek. Az extra száraz bőr kezelése igen nehéz, mivel sok esetben bőrirritációval együtt jár, amelynek tüneteiként bőrpirosság, kirepedezett, viszkető bőr jelentkezhet. Ez ellen olyan terméket ajánlunk, mint a Ceralbin univerzális hidratáló kenőcs, amely rendkívül táplálja és védi a bőrt a kiszáradástól. Sűrű összetétele a gyapjúzsír és a méhviasz kettőségből adódik. A gyapjúzsír és a méhviasz behatol a bőr mélyebb rétegeibe, így már ott kifejti bőrhidratáló hatását. További tudnivalókat a kenőcsről a termék oldalán találhatsz.

 

Száraz bőr kezelése a zuhany alatt

Időigényes, kettő az egyben: ápolás és tisztítás egy termékkel. Ez a Ceralbin fürdőkrém. Ha a száraz bőr kezelésére gyors megoldást keresel, amit már fürdés vagy zuhanyzás közben használhatsz, fürdőkrémünk lesz az ideális választás. A fürdőkrémet mandulaolajjal és kókuszolajjal gazdagítottuk, amelyek segítenek megtisztítani a bőrt a különböző szennyeződésektől. Emellett a száraz bőr kezelése igen hatékony lesz, hiszen az összetevőként felhasznált napraforgóolaj a bőr felső rétegének épségét segít megőrizni és javítja annak hidratáltságát.

Száraz bőr kezelése könnyedén

A száraz bőr kezelése nagy felület esetén egy könnyedebb textúrájú terméket igényel. A Ceralbin hidratáló testápolója hasonló bőrhidratáló összetevőkből áll, mint a zsírosabb univerzális hidratáló kenőcs. A testápoló azonban sokkal lágyabb, könnyedebb sűrűségű, így a teljes test esetén könnyedén használható és gyorsan felszívódik. Szeretnéd kipróbálni? Ismerd meg Te is részletesen a Ceralbin testápolóját!

 

Szeretnéd, ha a száraz bőr kezelése egyszerű lenne? Akkor válaszd a Ceralbin termékeit, amit megrendelhetsz webshopunkból vagy keresd meg a kapható patikákban!