Ceralbin page image

SZÁRAZ BŐR HIDRATÁLÁSA

A száraz bőr hidratálása csak úgy lesz tökéletes, ha megfelelő terméket találunk hozzá. Egyes termékek csak még inkább kiszárítják bőrünket és további problémákat okoznak. Milyen terméket ajánlunk a száraz bőr hidratálására?

A száraz bőr hidratálása – minden belülről indul

A száraz bőr hidratálására az első megoldás, ha megfelelő mennyiségű vizet fogyasztunk mindennap. A bőrsejtek is ekkor tudnak megfelelő mértékű vízhez jutni, amelytől a bőr rugalmas maradhat. Természetesen a vízfogyasztás mellett sok vitamin és ásványi anyag szintén segít a bőr hidratáltságát fenntartani. Így jobb, ha odafigyelünk a változatos étrendre is, amely sok zöldséget és gyümölcsöt tartalmaz.

 

A száraz bőr hidratálása – ha gyors segítség kell

A Ceralbin gyógyszeripari minőségű, természetes összetevőkből álló termékei tökéletes választás lesz azoknak, akiknek gyors segítségre van szükségük a száraz bőr hidratálásában. Ha olyan terméket keresünk, amely a bőr mélyebb rétegeibe is képes behatolni, a Ceralbin univerzális hidratáló krémjére lesz szükség. Ez a termék nem csak a száraz bőr hidratálásában segít, de képes megóvni bőrünk az újabb kiszáradástól is. A termékben található méhviasz és gyapjúzsír együttes hatása olyan mértékű, amely azonnali bőrpuhító hatást fejt ki, így teljesen egyedülállóvá teszi a terméket. Sűrű állagának köszönhetően pedig a leghidegebb napokon és a legextrémebb bőrszárazságban is segít.

Kipróbálod? Rendeld meg univerzális hidratáló kenőcsünket webshopunkból!

 

Száraz bőr hidratálása – már a zuhany alatt

Egy termék, amellyel a száraz bőr hidratálása és tisztítása is egy időben történik. A Ceralbin fürdőkrémmel a zuhany alatt megkezdheted bőröd hidratálását, hiszen a benne található kókuszolaj és mandulaolaj extra selymességet ad bőrödnek, mindamellett, hogy hatékonyan megtisztítják a bőrt a szennyeződésektől. A fürdőkrémben található napraforgóolaj megőrzi és javítja a száraz bőr hidratáltságát, amelytől a bőr szerkezete és tónusa rugalmas és sima lesz.

A száraz bőr hidratálása – bárhol van rá szükség

Nagyobb bőrfelület esetén a száraz bőr hidratálására a Ceralbin hidratáló testápolója jó választásnak bizonyul. A testápoló szintén méhviasszal és gyapjúzsírral gazdagított, azonban egy könnyedebb textúrával rendelkezik, mint az univerzális kenőcsünk. Így a nagyobb bőrfelületek ápolása gyorsan megtörténhet, hiszen könnyedén használható és felszívódása is gyors. A testápoló egyik alapanyaga a méhviasz és a gyapjúzsír mellett az urea. Ez a természetes összetevő alapjába véve egy hidratáló és vízmegkötő vegyület, ezáltal pedig a száraz bőr hidratálása alapvető feladata.

Szeretnéd kipróbálni? Ismerd meg Te is részletesen a Ceralbin testápolóját!

 

Szeretnéd, ha a száraz bőr hidratálása egyszerű lenne? Akkor válaszd a Ceralbin termékeit, amit megrendelhetsz webshopunkból vagy keresd meg a kapható patikákban!