Ceralbin page image

NAPOZÁS UTÁNI TEENDŐK: ÍGY HIDRATÁLD BŐRÖD MEGFELELŐEN

Egy új évszak, így a nyári is alapvetően megváltoztatja a rutinunkat, kezdve a ruházkodással, egészen elmenve bőrünk ápolásáig. A nyár tökéletes alkalmat ad a D vitamin tárunk feltöltésére, azaz egy kis napozásra. A napozásban nincsen semmi rossz dolog, ha megfelelően csináljuk, de nem szabad megfeledkezni arról, hogy napozás után muszáj hidratálni bőrünket. A napsugarak akár korai öregedéshez, ráncokhoz is vezethetnek, ha szeretnéd ezt megelőzni, akkor tartsd be a tanácsainkat!

Napozás utáni frissítő zuhany

Napozás közben a bőr homokot, sót, vagy klór szedett össze, attól függően, hogy éppen hol tartózkodtál, ez pedig kiszáríthatja a bőrt. A legjobb, amit tehetsz, ha veszel egy hideg, frissítő zuhanyt. Ez segít lehűteni a bőrt és tisztán tartani. Ha újra napra mész – még ha feltétlenül nem is napozni- használj újra fényvédőt!

Napozás utáni mély tisztítás

Egy napozós nap után a legjobb, ha mindent letakarítasz a bőrödről, hogy biztosan megszabadulj a szennyeződésektől, amelyek gyakran az izzadsággal és egyéb maradékokkal kevert fényvédőkrémből származnak. Használj valamilyen tisztítót ehhez. ha szeretnéd a tisztítással együtt ápolni is a bőrödet, akkor a Ceralbin kettős hatású hidratáló fürdőkrémjét ajánljuk, ami ITT érhető el.

Napozás utáni hidratálás

Egy jó zuhany, és egy alapos tisztítás nem elegendő ahhoz, hogy napozás után megfelelő állapotba kerüljön a bőröd. A napozással a bőr sokat veszít a nedvességtartalmából, minél barnább lett a bőr, annál inkább felborulhat a bőr vízháztartása, ez pedig kiszáradáshoz vezethet. Ezért nagyon fontos napozás után hidratálni a bőrt. Fogyassz sok folyadékot, és válassz egy megfelelő hidratálókrémet, ami újra feltölti a bőrödet. A Ceralbin termékei a természetes összetevők segítségével töltik fel a bőrt újult erővel, és sok-sok értékes anyaggal. Keresd termékeinket a webáruházunkban! Ezek a készítmények számtalan nyugtató hatású alapanyagot is tartalmaznak a tápláló összetevőkön kívül, így képesek lenyugtatni a felhevült bőrt. Amennyiben égési sérülések is keletkeznek érdemes aloe vera gélt is használni, komolyabb problémák esetében szakembert felkeresni.

Napozás után ne felejtsd el az ajkaidat

Bár mindig a testünk bőrére koncentrálunk, ne feledkezzünk meg az ajkairól sem, amelyekre szintén hatással van a napsugárzás. Válaszd ehhez a csodás hidratáló, nyugtató hatású vaníliás-kamillás ajakbalzsamot!