Ceralbin page image

MIT JELENT A GYÓGYSZERTÁRI MINŐSÉG BŐRÁPOLÓK ESETÉN?

Fontos, hogy a bőrünkre minőségi termékeket kenjünk

Ahogyan odafigyelünk arra, hogy mit eszünk, viszünk be táplálék formájában a szervezetünkbe, megnézzük a boltokban a termékek címkéjét, kerüljük az e betűket, keressük a gmo-mentes, bio feliratokat, ugyanúgy kell arra is figyelnünk, hogy minőségi kozmetikumomat használjunk, hiszen ezek bőrünkön keresztül beszívódnak. A silány minőségű termékek nemcsak, hogy nem ápolják a bőrt, hanem még rosszat is tehetnek neki, a különböző kemikáliák, bőrolajszármazékok, mesterséges illóanyagok száríthatják, öregíthetik a bőrt. Továbbmenve, sokan nem gondolnak ebbe bele, de a bőrön át felszívódónak a kozmetikumokban található előbb említett káros anyagok (kőolaj származékok, a parabén, az illat anyagok, a színezékek) mind olyan mesterséges anyagok, melyek bekerülve a véráramba komoly problémákatat okozhatnak. Allergiás reakció, bőrirritáció, fejfájás, hányinger, asztma, sőt hosszútávon rák is kialakulhat. A mellrákkal diagnosztizált hölgyek esetében nagy arányban mutathatók ki a parabének. Tehát nagyon fontos, hogy minőségi kozmetikumokat, bevizsgált termékeket használj te is!

 

Milyen a minőségi bőrápoló?

Most már tudjuk, hogy miért kell minőségi bőrápolót, kozmetikai termékeket használni, de vajon honnan tudjuk, hogy mely termékek esnek ebbe a kalapba? Egyáltalán nincsen könnyű dolga a laikus vásárlóknak, hiszen a méregdrága, magasminőségű termékekben is felbukkanhatnak káros összetevők az apróbetűs részben, a nagy kozmetikai cégeknek nem az egészégügyi tényezők állnak a fontossági lista élén. Ha valóban jó minőségű, bevizsgált termékeket szeretnénk vásárolni, akkor máshol kel keresgélni. Mi a gyógyszertárakat ajánljuk, azt is elmondjuk, hogy miért!

 

Milyen a gyógyszertári minőségű bőrápoló?

A gyógyszertári minőségű bőrápolóknak a legmagasabb szintű előírásoknak kell megfelelniük, mind a feldolgozásra került alapanyagok, és módszer terén. Ez azt jelenti, hogy kizárólag magas minőségű, bevizsgált alapanyagokat tartalmaznak, méghozzá abból is olyanokat, amik mindenféle adaléktól mentesek. Ezek a tiszta, természetes alapanyagok nemcsak sokkal hatásosabban táplálják a bőrt, hanem megkímélik a szervezetet a káros hatásoktól is. Mélyen fejtik ki a hatásukat, ennél fogva a gyógyszertári minőségű bőrápolók sokkal hatékonyabbak, mint a drogériákban kapható társaik. A gyógyszertári minőség tehát egy nagyszerű garancia: nem kell tartanod káros hatásoktól, és bőrödet minden eddiginél jobban táplálhatod.

Amennyiben te is szeretnéd kipróbálni a gyógyszertári minőségű bőrápolókat rendeld meg webáruházunkból online, vagy keresd fel valamelyiket az itt felsorolt gyógyszertárakból!