Ceralbin page image

KIREPEDEZETT BŐR KEZELÉSE

A kirepedezett bőr kezelése nem tűnik egyszerűnek, de ammennyiben a Ceralbin magas minőségű, hidratáló készítményeit választod, a leghidegebb téli napokon sem kell takargatnod, fájó, kirepedezett kezeidet.

Hidegben kirepedezett bőr kezelése

Még az elején fontos tisztázni, hogy a kirepedezett bőr kezelése sokszor azért nem egyszerű, mert ezt a problémát számos dolog okozhatja. A legtöbb esetben egyszerű bőrszárazságról van szó. Különösen a téli időszakban fordul elő. A kinti hideg, szeles levegő, és a benti meleg, száraz levegő váltakozása megviseli a bőrt, ezt még fokozza a koronavírus miatti gyakori, erős kemikáliákkal és forró vízzel való kézmosás, valamint a kézfertőtlenítő szerek agyfokú használata. Sem ezek a mesterséges anyagok, sem a forró víz nincsen jó hatással a bőrre, de ez egy szükséges rossz, amit el kell viselni. A kirepedezett bőr kezelésére azonban oda kell figyelni, hiszen ez nemcsak esztétikailag nem szép, hanem fájdalmat, viszketést, sőt vérzéssel járó sebeket is okozhat, amik közel sem kellemesek.

 

Betegség miatt kirepedezett bőr kezelése

A bőr kirepedezését, bár legtöbb esetben a fent leírt bőrszárazság okozza, vannak esetek, amikor a probléma melyebbre ható kivizsgálására van sor. Amennyiben a kirepedezett bőr kezelése két hét után sem hoz eredményt érdemes szakember segítségét kérni, mert előfordul, hogy valami komolyabb probléma áll a háttérben, és az otthoni kezelésnél többre van szükség. Vashiány, vérszegénység, pajzsmirigy rendellenesség, lisztérzékenység, cukorbetegség daganat, de pszichés probléma is tud ilyen tüneteket okozni. De nem kell megijedni, legtöbbször tényleg csak a kemikáliák, forró vízben való fürdés, túlzott napozás, szél, kevés víz fogyasztása miatt bőrszárazság áll a háttérben.

 

Kirepedezett bőr kezelése hatékonyan

A kirepedezett bőr kezelésére hatékony megoldás kell, ha a bőr kiszáradása ennyire elfajult, akkor nincsen felesleges idő, nem szabad késlekedni, mert kellemetlen mellékhatásokkal tud járni. Ebben az esetben a legjobb, ha a kirepedezett bőr kezelésére egy nagyon intenzív ápoló kenőcsöt választasz. A Ceralbin termékcsalád minden egyes tagja kifejezetten száraz, érzékeny bőrre van kifejlesztve, így azonnali hatást lehet elérni velük. Kirepedezett bőr kezelésre tökéletes megoldás az Univerzális kenőcsünk, ami egy olyan koncentrált készítmény, ami már kis mennyiségben is segít csökkenteni a kellemetlen tüneteket, és puhává varázsolni bőröd.

 

Kirepedezett bőr kezelése természetesen

A Ceralbin készítmények nemcsak nagyon hatékonyak, hanem természetesek is. A 100%-ig magyar eredetű termékeink gyógyszerészeti minőségben készülnek el, teli-tele vannak magas minőségű, tiszta természetes anyagokkal, amik a bőr legmélyére hatolva ápolják a bőrt és megszüntetik a kirepedezett bőr okozta kellemetlen tüneteket.

Ha meg szeretnéd nézni termékeinket, amik elsőrangúak kirepedezett bőr kezelésében, keresd fel webáruházunkat!heart