Ceralbin page image

KIREPEDEZETT BŐR

A kirepedezett bőr, az egyik súlyosabb tünete lehet a bőrszárazságnak, amely sok kellemetlenséget okozhat. Hogyan kezelhető megfelelően? Segítünk!

Mitől alakulhat ki a kirepedezett bőr?

A kirepedezett bőr az extrémebb bőrszárazság következtében képes kialakulni. A túlzott bőrszárazság általában a bőr fokozott igénybevételétől: például a kezek gyakori kézmosásától, a téli hűvös időjárástól, különböző vegyszeres termékek használatától vagy allergiából adódóan jelentkezhet. Az extrém bőrszárazság következményeként gyakori lehet nem csak a kirepedezett bőr, de a pirosság, viszkető érzés, amely a bőrirritáció tünetei. A kirepedezett bőr esetén akár vérzés, fájdalom egyaránt jelentkezhet az adott felületen.

Kirepedezett bőr ellen – ha gyors segítség kell

A kirepedezett bőr ellen mindenképp gyors megoldásra van szükség, ha nem szeretnénk, hogy a bőr sebein keresztül bejussanak szervezetünkbe a baktériumok, szennyeződések, továbbá esztétika szempontjából sem szép látvány. A Ceralbin gyógyszertári minőségű termékei azonnal segítségünkre lesznek, hiszen olyan magas tisztaságú természetes összetevőket tartalmaznak, amelyek rögtön enyhítik a bőrszárazság tüneteit. Akár extrém száraz bőr esetén is csökkentik a bőrirritáció tüneteit, mivel bőrnyugtató hatású alapanyagokat is felhasználtunk. Emellett a kirepedezett bőr gyorsabban gyógyul, így könnyebben elmulasztható, illetve megelőzhető a Ceralbin termékeivel.

Extra védelem a kirepedezett bőrrel szemben

A Ceralbin legsűrűbb állagú bőrápoló terméke az univerzális hidratáló kenőcs, amely a gyapjúzsírnak és a méhviasznak köszönhetően extra védelmet ad a bőrnek. Ezek az összetevők együttes hatásuk miatt nem csak védik a bőrt, de behatolva a mélyebb rétegekbe táplálják és hidratálják a bőrt. Mindkét összetevő bizonyítottan bőrpuhító hatású, így a bőr selymes, lágy és ragyogó lesz. Mindennapi használata mellett a bőrszárazság szinte teljesen elkerülhető.

Ismerd meg még jobban: Univerzális hidratáló kenőcs

Fürdés közben a kirepedezett bőr ellen

Hallottál már hasonlót? Egy termék, amely zuhanyzás vagy fürdés közben segíti enyhíteni a bőrszárazság tüneteit, beleértve a kirepedezett bőrt. A Ceralbin fürdőkrém a kókuszolaj és a mandulaolaj erejével fejti ki hatását mélyen a bőr rétegeiben, miközben tisztít. A két növényi olaj mellett a napraforgóolaj szintén hozzájárul a bőr szerkezetének visszaállításához, amely során az újra rugalmas és hidratált lesz. Gyorsan és egyszerűen alkalmazható, nem kell várni, amíg beszívódik.

Használd bátran, rendeld meg most: Ceralbin fürdőkrém

Kirepedezett bőr kezelése az egész testen

Nagyobb bőrfelület esetén a kirepedezett bőr kezelése a Ceralbin hidratáló testápolójával lesz lehetséges. A Ceralbin testápolójában felhasználtuk a gyapjúzsír és a méhviasz remek bőrpuhító tulajdonságait, hogy minél inkább felvehessük a harcot a kirepedezett bőrrel szemben. A könnyedebb állag miatt az egész test kezelése sokkal egyszerűbbé válik, és rendkívül gyorsan beszívódik a krém, így azonnal kifejti hatását. Az urea emellett segít természetes hatása miatt a bőr hidratálásában és vízmegkötésében.

Ha te is sima, puha és selymes bőrt szeretnél: Ceralbin hidratáló testápoló

 

Szeretnéd, ha a kirepedezett bőr kezelése egyszerű lenne? Akkor válaszd a Ceralbin termékeit, amit megrendelhetsz webshopunkból vagy keresd meg a kapható patikákban!