Ceralbin page image

KICSEREPESEDETT AJKAK: A LEGJOBB TERMÉSZETES AJAKÁPOLÓK!

Elérkezett az őszi időszak, és ezzel egyidővel a hideg időjárás is ideért. Nem ritka jelenség ilyenkor az ajkak kicserepesedése, ami nemcsak nem szép látvány, hanem elég kellemetlen is. Mik a legjobb ápolók, amik segítenek nemcsak a tünetek enyhítésében, hanem a tünetek teljes megszüntetésében is? Mutatjuk a legjobb természetes megoldást!

Kicserepesedett ajkakra hatékony megoldás

A kicserepesedett ajkak nagyon gyakran elő szoktak fordulni, az őszi, illetve téli időszakban, ez egyáltalán nem ritka jelenség, és szerencsére van is rá egyszerű, gyors és hatékony megoldás: természetes ajakápoló használata. A boltok polcain hemzsegnek a különböző ajakápoló szerek, azonban nem feltétlenül jó megoldás csak úgy leemelni egyet, ugyanis a legtöbb szer csupán a tüneteket enyhíti, a problémát nem semmisíti meg. Sőt a legtöbb ajakápoló, csupán az ajkak kiszáradásának megelőzésére alkalmas, azonban abban az esetben, ha az ajkak kiszáradtak, megduzzadtak, cserepesek, nem nyújt megoldást. Akkor mit lehet tenni?

Természetes anyagokkal a kicserepesedett ajkak ellen

A kicserepesedett ajkak ellen a legjobb megoldást a természetes anyagok jelentik, nem pedig a drogériákban megtalálható vegyi anyagokkal termékek. A nagy márkák ajakápolói tele vannak olyan anyagokkal, mint szénhidrogén-vegyületek, telített szénhidrogének, ásványolaj erede­tű aromás szénhidrogének, mikrokristályos viaszásványi olaj, hidrogénezett poliizobután, polietilén, és hasonló vegyületek. Ezek az anyagok nincsenek jó hatással a szervezetre. Ha te sem akarsz ilyen szereket a szádra kenni, akkor javasoljuk, hogy válassz természetes ajakápolót!

A legjobb természetes ajakápolók

A legjobb természetes ajakápolók nem tartalmaznak mesterséges kemikáliákat, csakis olyan a természetben fellelhető anyagokat, amik segítenek hidratálni, ápolni az ajkakat. A különböző természetes vajak, olajok, gyógynövények, természetes illatanyagok sokkal kíméletesebbek a bőrhöz. Az ajkak egyébként is egy különösen érzékeny pont, éppen ezért fontos az ide felkent szereket a lehető legalaposabban megválogatni. Melyek a legjobb természetes ajakápoló szerek?

Természetes ajakápoló szerek

A Ceralbin készítmények kizárólag magas minőségű természetes alapanyagokat tartalmaznak, nincsen ez máshogyan az ajakápoló készítményünk esetében sem. Gyógyszerészünk, dr. Argay Márton megtalálta a természetben a legjobb alapanyagokat, amelyek segítenek a kicserepesedett ajkak ápolásában. A ricinus- és mandulaolajnál nem hidratál semmi sem jobban, a kamilla csökkenti a gyulladást, így a pirosságot, a vanília illata elvarázsol, a viasz pedig végezetül ellenálhatatlan ragyogást kölcsönöz az ajkaknak. Ha szeretnéd te is kipróbálni, akkor IDE kattintva rendelheted meg.