Ceralbin page image

BŐRSZÁRAZSÁG KEZELÉSE

A bőrszárazság kezelése sok esetben nem egyszerű, de érdemes rá megfelelő időt, és energiát fordítani, mert ha nem kezeljük, akkor sajnos kellemetlenebbnél kellemetlenebb tünetek jelentkezhetnek.

Bőrszárazság kezelése előtt fontos azonosítani az okot

A bőrszárazság kezelésének nulladik lépése az ok meghatározása. A bőrszárazságnak számos oka lehet kezdve a bőrt ért külső káros hatásoktól, mint a hideg, szeles idő, nap káros sugarai, erős kemikáliák, takarítószerek, meleg vízben való fürdés, nem megfelelő kozmetikumok használata, a belső tényezőkig, mint a nem megfelelő folyadék fogyasztás, vagy az egyszerű hajlam, genetika, esetleg olyan betegségek, mint a cukorbetegség, vagy pajzsmirigy probléma.

 

Miért fontos a bőrszárazság kezelése?

Bőrszárazság kezelése nélkül bizony súlyos tünetek keletkezhetnek. A bőrszárazság nemcsak nem szép látvány, hanem kellemetlenséget, akár fájdalmat is okozhat. A bőrszárazság legjellemzőbb tünetei a viszketés, kipirosodás, hámlás, vérzés, valamint előrehaladott esetekben fájdalom. Ha te sem akarod, hogy ezek a tünetek megnehezítsék a mindennapjaidat, akkor kezd el kezelni a száraz bőrödet!

 

A bőrszárazság kezelése hatékony

Hogyan lehet a leghatékonyabban kezelni a száraz bőrt? Mi a Ceralbin termékeit ajánljuk erre a célra! A Ceralbin termékcsaládot speciálisan bőrszárazság kezelésére álmodta, és alkotta meg Argay Márton gyógyszerész, olyan hatóanyagokból, amik a lehető leghatékonyabban képesek kezelni a problémát, hidratálni a bőrt, és ezzel együtt visszaszorítani a bőr szárazságát.

 

Bőrszárazság kezelése a Ceralbin termékekkel

A Ceralbin termékcsalád termékei egytől-egyig tökéletesek a bőrszárazság kezelése, hiszen pontosan ebből a célból lettek megalkotva. A Ceralbin termékcsalád bármelyik terméke alkalmas száraz, érzékeny bőrre. Kizárólag magas minőségű, természetes, gyógyszerészetileg bevizsgált alapanyagokat tartalmaznak, ezekből pedig a legjobbakat. Ráadásul 100%-ig magyar termékek, hiszen nemcsak megalkotójuk magyar származású, hanem Magyarországon is készülnek a termékek. Az alábbi termékeket ajánljuk kifejezetten bőrszárazság kezelésére.

 

Bőrszárazság kezelése a zuhany alatt

Nagyon sok szappan, egyéb kozmetikai készítmény szárítja sajnos a bőrt, arról pedig ne is beszéljünk, hogy a meleg víz is milyen rossz hatással van a bőr védelmi rendszerére. Éppen ezért ajánlott már a zuhany alatt gondoskodni bőrünk hidratáltságáról, ehhez pedig tökéletes választás az egyben tisztító, és ápoló Ceralbin fürdőkrém.

 

Bőrszárazság kezelése gyorsan

Egy másik nagyon jó termékünk a bőrszárazság kezelésére, ami a legelőrehaladottabb problémán is hatékonyan és gyorsan tud segíteni zsíros formulájának, és jótékony hatóanyagainak köszönhetően, az a Ceralbin univerzális kenőcs.

 

Bőrszárazság kezelésére és megelőzésére

A bőrszárazság kezelésére testápolónk is tökéletes megoldás, ami a teljes test területén alkalmazható, praktikus kiszerelésének, és gyors felszívódásának köszönhetően bármikor, és bárhol könnyedén alkalmazható.