Ceralbin page image

BŐRSZÁRAZSÁG ELLEN

A bőrszárazság sajnos nagyon kellemetlen tud lenni, és elég sokakat érint. De mit lehet tenni bőrszárazság ellen? Segítünk, az alábbi cikkben röviden összefoglaljuk, hogy mi a legjobb megoldás bőrszárazság ellen.

Ezért kell megoldás bőrszárazság ellen

A bőrszárazság sajnos nagyon sokszor előfordul, főleg a hideg, téli időszakban. Először csak kellemetlen érzés, illetve esztétikailag sem szép látvány, de később azonban súlyos tünetei lehetnek: viszketés, bőrpír, hámlás, apró, vérző sebek, fájdalom. Ezért is nagyon fontos még idejében megoldást találni bőrszárazság ellen.  A téli hideg levegő, szél, nyáron a napsugarak, a kozmetikumok, tisztítószerek, meleg víz, szappanok, folyadékbevitel hiánya, pajzsmirigy alul működés, cukorbetegség, vagy ekcéma, genetika mind-mind vezethetnek bőrszárazsághoz, ami ellen tenni kell!

 

Hatékony megoldások bőrszárazság ellen

Bármi is okozza a bőrszárazságot, lehet kezelni nagyon hatékonyan a magfelelő módszerekkel. Amennyiben valamilyen betegség áll a háttérben, akkor minden esetben szakorvossal kell konzultálni, és csak ezután megkezdeni a bőrszárazság elleni kezeléseket. Azonban amennyiben a bőr szerkezete sérült meg, mondjuk szél, gyakori kézmosás, vagy más környezeti hatások hatására, akkor már azonnal el lehet kezdeni a bőrszárazság elleni harcot, aminek az alapja a bőr táplálása, hidratálása.

 

A Ceralbin hatékony megoldást nyúlt bőrszárazság ellen

A Ceralbin termékcsaládját speciálisan úgy fejlesztettük ki, hogy hatékony megoldást jelentsenek bőrszárazság ellen. A Ceralbin termékek egytől-egyig tökéletes megoldást jelenthetnek a problémára. A termékekben található magas, gyógyszerészeti minőségű összetevők a természet erejével veszik fel a harcot a száraz bőrrel, regenerálják, táplálják, és hidratálják. Ismerje meg a bőrszárazság elleni termékeinket részletesen!

 

Bőrszárazság ellen már a zuhany alatt is

A bőrszárazság ellen már a zuhany alatt, vagy a kádban is felléphet, amennyiben a Ceralbin fürdőkrémet választja, ami nemcsak tisztít, hanem hidratál is egyben. A benne található kókuszolajnak köszönhetően kíméletesen tisztítója és táplálja is a bőrt egy időben.

 

Bőrszárazság ellen hatékonyan

Ha a bőrszárazság előrehaladott állapotban van, és gyors segítségre van szükség, akkor a Ceralbin univerzális kenőcsöt ajánljuk. Ez a kenőcs zsíros formulájának segítségével gazdagon táplálja a bőrt, így valóban hatékony megoldást jelent bőrszárazság ellen. A gyapjúzsír és a méhviasz behatol a bőr mélyebb rétegeibe, és ott fejti ki a hatását.

 

Bőrszárazság ellen az egész testre

A bőrszárazság ellen a Ceralbin testápolója is tökéletes megoldás.100%-ig természetes összetevőkből áll, hasonló alapanyagokat tartalmaz, mint az univerzális kenőcs, a különbség csupán annyi, hogy összetételét úgy alkottuk meg, hogy gyorsan felszívódjon. Védelmet nyújt a bőrnek, nemcsak a bőrszárazság tünetei enyhíti, hanem abban is segít, hogy megelőzze a száraz bőr kialakulását.