Ceralbin page image

BŐRÁPOLÁS 40 ÉVES KOR FELETT- EZEKRE FIGYELJ

Ahogyan az idő telik, a bőr szerkezete és működése is megváltozik. Öregszünk- szoktuk mondani. Azonban arra sokan nem gondolnak, hogy a bőr szerkezetének megváltozásával az arcápolási rutinnak is meg kellene változnia. 40 éves kor felett már máshogyan kell ápolni a bőrt, mint fiatalabb korban. Mutatjuk is, hogy mire figyelj!

Ránctalanító készítmények használata

A ránctalanító krémek, szemszérumok és más öregedésgátló bőrápoló termékek segíthetnek csökkenteni az öregedés jeleit. Ehhez azonban nagyon fontos a termékek helyes használata, a bőrápolási szokások rendszeressé tétele. Mutatjuk is hogyan használd helyesen ezeket az öregedés gátló készítményeket!

Védd bőrödet az erős napfénytől!

Védd bőrödet a napfénytől, az erős, káros sugaraktól. A fényvédelem minden öregedésgátló bőrápolási terv alapját képezi. A napsugarak hatására ugyanis bőrünk gyorsabban öregszik. Annak érdekében, hogy a megóvjuk a bőrüket a naptól és más káros UV-sugárzástól, a bőrgyógyászok az alábbi tippeket ajánlják:

Keress árnyékos helyeket! Ügyelj arra, hogy 10 és 14 óra között ne tartózkodj a napon nyaranta, vagy ha ez elkerülhetetlen, akkor keress árnyékos helyet!
Takarj stílusosan. Amikor csak lehetséges, viselj széles karimájú kalapot, lenge hosszúszárú nadrágot és hosszú ujjú felsőt. A kesztyűk segítenek minimalizálni az öregedés gyakori jeleit a kezünkön, például az öregségi foltokat. A napszemüveg segít csökkenteni a szem körüli finom ráncokat.
Minden nap használj fényvédőt mielőtt kimennél a szabadba. A bőr védelme érdekében vigyél fel fényvédő krémet minden olyan bőrfelületre, amelyet a ruházat nem takar el. Olyan fényvédőt érdemes használni, amely széles spektrumú védelmet nyújt, SPF 30 (vagy magasabb) és vízálló.
Felejtsd el a szoláriumozást. A szoláriumok káros ultraibolya (UV) sugárzásnak teszik ki a bőrödet, amik nagyon nagymértékben felgyorsítják az öregedést.

 

Hidratáld bőröd!

Ahogy öregszünk, a bőr szárazabbá válik. Finom vonalak és ráncok jelennek meg. A hidratáló megköti a vizet a bőrünkben, így fiatalosabb megjelenést kölcsönöz neki. A Ceralbin gyógyszertári minőségű hidratáló készítmények ráadásul kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, ami garantáltan segít a bőr ragyogásának megőrzésében. Szerezd be ITT!

Tisztítsd meg a bőröd!

Mosd le a szennyeződéseket és a piszkot naponta kétszer a bőrödről. Az arcmosás módja befolyásolhatja megjelenésedet, ugyanis a szennyeződések nem tesznek jót a bőrnek. A legjobb eredmény érdekében szappan helyett meleg vízzel és enyhe tisztító hatású készítménnyel kell mosni. ITT beszerezheted a kettős hatású, tisztító és egyben hidratáló készítményünket!

Élj egészségesen

A megfelelő életvitel is fontos a bőr, és az egész szervezeted fiatalságának megőrzésében. Ne cigarettázz, kerüld az alkoholt, aludj eleget, és táplálkozz változatosan! Az alvás lehetőséget ad a szervezetnek, hogy felfrissüljön és megújuljon. A dohányfüst méreganyagokat tartalmaz, amelyek a dohányos arcához vezethetnek egyenesen.