Ceralbin page image

TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK, AMELYEK JÓT TESZNEK BŐRÖDNEK

Manapság egyre többen választják a természetes irányvonalat, legyen szó akár az étkezésről, akár azokról a termékekről, amelyeket nap, mint nap használunk. A bőrápolás terén is jobb, ha olyan összetevőket választunk, amiket a természet adott számunkra. Lássuk, melyek a legjobbak!

Aloe Vera

Az Aloe Vera az a növény, amelyet már évezredek óta használnak gyógynövényként. Nem csak belsőleg, de külsőleg is fantasztikus eredményeket érhetünk el vele. Külsőleg a hajjal, a körömmel és a bőrrel is csodát tesz. A bőrön alkalmazva megnyugtatja a bőrt, így napégés esetén is tökéletes választás lehet. Emellett pedig simává és rugalmassá teszi a bőr felszínét. Érdemes akár önmagában, akár kozmetikumban alkalmazva használnunk.

 

Kókuszolaj

A kókuszolaj szintén funkcionálisan használható, hiszen főzés-sütés során egyaránt egészséges számunkra, de külsőleg is csodákat tehet. A hajon alkalmazva segít megelőzni a hajvégek töredezését, sőt általa fényes és puha lesz a haj. A bőr esetén védelmet nyújt a kiszáradás ellen, és igazán mélyen hidratálja a bőrt már a legalsó rétegekben, ezzel fokozva vízmegtartó képességét.

A kókuszolaj többek között megtalálható a Ceralbin fürdőkrémjében is, ezzel egyidőben tisztítva és ápolva bőröd: Rendeld meg most!

 

Méhviasz

A méhviaszt egyre több kozmetikumban találhatjuk meg, hiszen rendkívüli bőrpuhító hatása tökéletesen alkalmazható bőrszárazság esetén. A méhviasz behatol a bőr mélyebb rétegeibe, ezzel fokozva annak védelmét a környezeti hatások ellen. A méhviasz egyik legjobb tulajdonsága, hogy segíti bent tartani a bőrben a nedvességet, így az még rugalmasabbá és simábbá válik.

A Ceralbin univerzális kenőcsében és hidratáló testápolójában a méhviasz remek tulajdonságait is felhasználtuk, így bőröd rendkívül ragyogó lehet. Ismerd meg őket!

 

Sheavaj

A sheavajat önmagában is használhatjuk, akár napozás alatti hidratáláshoz vagy a téli hidegben egyaránt. Sok kozmetikum tartalmaz sheavajat a bőrre ható pozitív tulajdonságai miatt. A sheavaj E-, A-, ás F-vitaminban gazdag, amelyek nagyon jól táplálják bőröd, sőt érzékeny bőr esetén is alkalmazható, mivel csökkenti a bőrirritáció tüneteit.

 

Argánolaj

Ahogyan az olajok nagy része, az argánolaj is jó bőrápoló, így több kozmetikumban, testápolóban és krémben alkalmazzák. Az argánolaj képes visszaállítani a bőr természetes zsírrétegét, miközben normalizálja és egyensúlyt teremt a zsírosság és a szárazság között. Az argánolaj ekcémás bőrre egyaránt alkalmazható, mivel nyugtatja és puhítja azt.