Ceralbin page image

MÉHVIASZOS KRÉM

Méhviaszos krémet keresel? A Ceralbin magyar fejlesztésű termékcsaládja között két termék is méhviasz tartalmú, amely segít a bőr hidratálásában és puhításában.

Sok bőrápoló és méhviaszos krémet találhatunk a piacon, azonban nem mindegy milyen összetevőkkel kombinálják a méhviaszt. A Ceralbin gyógyszertári minőségű alapanyagokat tartalmaz, tehát a lehető legjobb minőségű és legmagasabb tisztaságú összetevőket. A Ceralbin termékei 90 % felett természetes alapanyagból állnak, amelyeket úgy kombináltunk egymással, hogy ne csak a bőrszárazságot enyhítsék, de megelőzzék a további kiszáradást és fokozzák a bőr védelmét.

 

Miért a méhviasz?

A méhviaszt a méhek saját mirigyeikkel, és propolisz segítségével állítják elő alapos és gondos munkával. Az általuk előállított méhviaszt több speciális folyamat segítségével megtisztítják, majd így használjuk fel mi is a Ceralbin termékeibe. A méhviasz és a méhviaszos krémek számos jótékony hatással rendelkeznek, különöseb külsőleg alkalmazva a bőrre. A méhviasz természetesen bőrpuhító hatású. Már a bőr mélyebb rétegeiben kifejti hatását, így nem csak puhítja azt, de fokozza a bőr védelmét a környezeti hatásokkal és káros szennyeződésekkel szemben. Ezen felül pedig bent tartja a bőrben a nedvességet, ezzel fokozva hidratáltságát, rugalmasságát is, hiszen vízlepergető hatása is van. Tehát a méhviaszos krém tökéletes választás lesz száraz bőr esetén. 

 

Sűrűbb és könnyedebb méhviaszos krém

A Ceralbin bőrápoló termékei között a Ceralbin univerzális kenőcs és a Ceralbin hidratáló testápoló is méhviaszt tartalmaz. Mindkét termék remek választás száraz, kirepedezett vagy irritált bőr esetén, hiszen méhviaszos krémek természetesen segítenek ezeknek a bőrproblémáknak a tüneteit kezelni.  A Ceralbin termékei megfelelő víz és lipid arányának köszönhetően már egy nagyon kis mennyiség használatával is tökéletesen képesek hidratálni a bőrt. Akár sűrűbb kenőcsre van szükség a nagyon száraz bőr ellen, akár könnyedebb textúrára, mindkét méhviaszos krém remek választás lesz.

 

Miket tartalmaz még a méhviaszos krém?

A Ceralbin univerzális kenőcse és hidratáló testápolója is a méhviasz mellett, gyapjúzsírt is tartalmaz. A gyapjúzsír fokozza a méhviasz természetes bőrpuhító hatását, így egy nagyon kevés mennyiség is elegendő a méhviaszos krémekből. Mindkét termékben nagy tisztaságú növényi olajokat is felhasználtunk, amelyek megnyugtatják és puhává, selymesség varázsolják a bőrt.

Hogy pontosan miket tartalmaznak még a Ceralbin méhviaszos krémek?

Tudj meg többet róluk az alábbi linkekre kattinva:

Ceralbin univerzális kenőcs

Ceralbin hidratáló testápoló

 

Próbáld ki mindkettőt, most kedvezményes csomagajánlatunkkal, ahol az univerzális kenőcsöt ajándékba viheted el a Ceralbin hidratáló testápolója mellé!