Ceralbin page image

BŐRREGENERÁLÓ KENŐCS

Miért nem elég csak vízzel tisztítani a bőrt? Hogyan válaszd ki a számodra megfelelő bőrregeneráló kenőcsöt? Mik a lépései az arcápolásnak és regenerálásának?

Bár az interneten rengeteg megoldást találunk ezekre a kérdésekre, a legtöbb helyen csak általános információkkal látnak el minket. Ám a kísérletezgetés nem biztos, hogy jót tesz a Te bőrtípusodnak!

Mi alapján válaszd ki a számodra legmegfelelőbb bőrregeneráló kenőcsöt?

Elsősorban fontos, hogy tisztában legyél a bőrtípusoddal. Leggyakrabban a száraz bőrre keressük a megoldást bőrregeneráló kenőcsök formájában, azonban nem mindegy a kenőcs összetétele sem bőrünk szempontjából.
De van egy jó hírünk! A Ceralbin bőrregeneráló kenőcs minden bőrtípusnak megfelelő lehet, aki bőrszárazsággal küzd. Nemcsak regenerálja a bőrt, de használata egy puhább és rugalmasabb bőrt eredményez.

A másik fontos szempont az életkor. Ugyanis az életkor előrehaladtával bőrünk veszít rugalmasságából és hidratáltságából, ami a kollagén és elasztin képződésének rohamos csökkenésének tudható be. Ez sajnos egy természetes velejárója az öregedésnek.
Ez a bőrregeneráló kenőcs ebben is segítségedre lehet, mivel ricinusolajat tartalmaz, így képes a kollagén és az elasztin termelését serkenteni.

Miket tartalmaz ez a bőrregeneráló kenőcs?

A Ceralbin bőrregeneráló kenőcs a megfelelő víz és lipid aránnyal biztosítja a hidratálást és a bőr rugalmasságának helyreállítását. A bőr legmélyebb rétegeibe jutva látja el a bőrt értékes hatóanyagokkal és regenerálja. Mik ezek a hatóanyagok?

  • Gyapjúzsír, amely a gyapjútermelés mellékterméke. Ez tartja puhán a gyapjút. Bőrünkre kimondottan jó hatással van, ugyanis képes behatolni a hám mélyebb rétegekbe és táplálni azt.
  • Méhviasz, mely bőrpuhító hatása mellett, a sejteket is regenerálja, ezáltal segíti a bőr ellenállását.
  • Ricinusolaj, mely gyulladáscsökkentő hatásáról híres. Ugyanakkor kondicionálja és táplálja bőrünk.
  • Omega-6 zsírsav, másnéven linolsav. Ez egy telítetlen zsírsav, mely segíti a bőr integritását megőrizni.

Hogy a leghatékonyabb CERALBIN bőrregeneráló kenőcs használata?

Mivel ez egy univerzális bőrregeneráló kenőcs, bármely napszakban használható akár a hét minden napján. Akár kis mennyiséggel is nagy változás érhető el.

  1. Első lépés az arctisztítás. Nem elegendő csak vízzel megtisztítani bőrünk, ugyanis nem tudjuk lemosni a szennyeződést az arcunkról.
  2. A bőr szárazságától függő mennyiséget masszírozd be a száraz bőrfelületre.
  3. Hagyd a bőrregeneráló kenőcsöt beszívódni az érintett területen.

Tipp: Naponta akár több alkalommal is elvégezheted, ha bőröd ezt megkívánja.

Ne feledd, a szép és egészséges bőr titka: a rendszeres bőrápolás és regenerálás!

 

Kezdj hozzá még MA bőröd megújításához és rendeld meg webshopunkból ezt az extra hatékony bőrregeneráló kenőcsöt.