Ceralbin page image

BŐRREGENÁRÓ KÉZKRÉM

Egy olyan bőrregenáró kézkrémet keres, ami hatékonyan veszi fel a harcot a száraz bőr valamennyi tünetével, és kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, így garantáltan elkerülheti a bőrirritációt? A Ceralbin gyógyszertári készítményei a legjobb természetes összetevők segítségével teszik puhává, és élettel telivé száraz bőrét.

Miért ajánlott a bőrregenáró kézkrém használata?

Már egy ideje átlapoztuk a naptárjainkat télről tavaszra, még mindig szükségszerű bőrregeneráló kézkrémet használni? Igen, amennyiben szükségét érzed, továbbra is nyugodtan tedd bele a táskádba kedvenc hidratáló készítményedet, és ápold a kezeidet akár nap közben is, amikor csak szükségét érzed! Téves gondolat, hogy kézkrémet csak télen kell használni. A kezeink nagyon sok külső behatásnak vannak kitéve az év többi részében is, hiszen szinte mindent velük csinálunk. Megfogjuk a kapaszkodót a metrón, a telefont nyomkodjuk, ha esik, ha fúj, ha tűz a nap, naponta többször megmossuk szárító hatású szappannal, alkoholos kézfertőtlenítővel, és akkor még a házimunkáról, valamint a mosogatásról nem is esett szó. Rengeteg olyan hatásnak van kitéve a kéz természetes védőrétege, a bőr, ami indokolttá teszi egy jó minőségű bőrregenáró kézkrém használatát minden nap!

 

Bőrregenáró kézkrém a megoldás száraz bőr ellen!

A Ceralbin bőrregenáró krém hatékonyan veszi fel a harcot a száraz bőr ellen. Amennyiben neked is száraz a kezed, olyan kellemetlen tüneteket észlelsz, mint a feszülő bőr, viszketés, hámlás, esetleg apró hege, vagy vérzés kialakulása, akkor mindenképpen itt az ideje, hogy elkezd a kezelését! A száraz kézbőr nemcsak nem esztétikus, hanem nagyon zavaró is a kellemetlen tünetek miatt, pedig a legtöbb esetben a megfelelő hidratálás megoldja a problémát. A Ceralbin mélyen hidratáló készítmények a bőr legmélyebb rétegeibe hatolva táplálják a sejteket, segítenek visszaalítani a megfelelő vízháztartást, csökkenteni a gyulladást, és puhává varázsolni a bőrt.

 

Bőrregenáró kézkrém természetes összetevőkből

A Ceralbin termékcsaládban található összes termék gyógyszertári minőségben készül, saját recept alapján, amit egy magyar gyógyszerész dr. Argay Márton fejlesztett ki. A legmagasabb minőségű alapanyagok találhatók meg a bőrregenáró kézkrémben, méghozzá természetesek. Méhviasz, kamiallaolaj, kókuszolaj, mandulaolaj, napraforgóolaj, ricinusolaj, kakaóvaj, citrus illóolaj, levendula puhítják, táplálják, nyugtatják, töltik meg tápanyagokkal a bőrt. Ezeknek az anyagoknak bizonyítottan nagyon jó hatásuk van, és hatékonyan kezelik a száraz kéz bőrt is.

 

A legjobb bőrregenáró kézkrém

Termékeink között több bőrregenáró kézkrémként tökéletes funkcionáló hidratáló készítmény is megtalálható. Akiknek gyors segítség kell, azoknak a sűrű, tömör kenőcsünket ajánljuk, ami már néhány használat után is látványos eredményeket segít elérni. A száraz kézbőr visszaállításához tökéletes. Akiknek csak egy kisebb regenerálásra van szükségük, azoknak pedig ezt a termékünket ajánljuk, ami mindennapos használatra is tökéletes, hiszen nagyon gyorsan felszívódik. Most nyári csomagunkban a kettő készítményt egy szuper akció keretében kedvezményesen is beszerezheted!